Nejste přihlášen/a.
Bude mi domů přivedený internet adsl. Potřebuji nějak dostat kabelem internet přes celou chodbu a pokoj až k pc. Chci to vést vrchem někde u stropu. Čím (jak) tam ten kabel přichytit? Nechce se mi tam vrtat ty lišty. Nejde to nějak jinak? Lišty nejsou nutnosti...
inu když to nejde jinak řešit (bez kabelu nebo kratší cestou) co něco jako plastovesoucastky.cz/...
ta poslední mi přijde celkem dobrá.
Všechny ty příchytky se ale musí vrtat pomocí šroubu nebo vrutu. Já to chtěl nějak jednoduše přibýt nebo přilepit. To asi ale nijak nepujde aby to drželo že?
kratší cestou to nejde, jelikož to potřebuji až do pokoje.
A bez kabelu,, to nevím...myslíš wifi? To se mi nechce, sice ten router bude mít i wifi, ale ja jej neumím pořádně zabezpečit a prý to není celkem zdravé...
Co přesně myslíš? Nějaký odkaz? Ja to zkusil hledat a našel toto: naradi-modeco.cz/...
To je to co myslíš?
Já jsem to vyřešil WiFi, můžu se s notebookem pohybovat kdekoli po bytě, žádné kabely nikde nepřekáží. Mám router za 800,- je šifrovaný proti "cizímu připojení" a tento systém (WPS) se považuje za 99% bezpečný. Co se týká záření, je to jen zlomek toho co vyzařují mobily, o různých převaděčích na střechách budov nemluvě. Navíc nemám ho zapnutý stále, ale jen když jede PC. Pro PC je nutný přijímač (pokud již není vestavěný), má tvar jako FLASH_paměť, zapojuje se přes USB.
Pokud ale přesto chcete kabel, prodávají se soklové lišty (ať pro začištění okrajů lina, nebo plovoučky), které mají v sobě drážky pro vedení až několika kabelů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.