Nejste přihlášen/a.
Záleží, které z těsnění či izolací má na mysli, ale myslím, že vám lže. Pokud se jedná o poškozené gumové těsnění kolem čelní stěny spalovací komory, jde koupit za stovku. Pak jsou tam tepelné izolace, vepředu na čelní stěně, a pak je vzadu ještě izolační přepážka. Izolační přepážka je nejspíš to co zmiňujete a ta by měla jít běžně vyměnit, bude stát max. do tisícovky. Nechce se mi věřit, že to nejde. Izolace čelní stěny - dvířek spalovací komory se u většiny typů taky běžně mění, ale nevím, jestli neudělal výrobce nějakou zparchantělou inovaci, která by z toho udělala problém.
Vyměnil bych servisáka, pro jistotu.
Už je to ale dost dlouho, co jste psala - jak jste dopadla?
Dobrý den, těsnění jsem si sama našla na internetu, objednala a servisák ho přijde vyměnit. To, že to není samostatný díl mu řekl jeho šéf. Moc se divil, že jsem ho sehnala. Jinak nerada bych servisáka měnila, protože on byl jediný, který nám vyčistil a upravil kotel tak, že teď nevíme, že nějaký kotel máme. Dříve to věděla celá vesnice. A to tím, že hrozně hučel a vibroval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.