Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis nařadí DWT

Od: michalbc® odpovědí: 4 změna:

Vážení poradci.

Před lety jsem ve stavebninách zakoupil vrtací pneumatické kladivo zn. DWT.

Stavebniny změnily majitele a prodej elektro nářadí již neprovozují.

Nyní mám toto kladivo v poruše (běží ale slábne intenzita příklepu) a hledám servis a tady jsem narazil, že kde zavolám, tak mě odkazují na prodejce, kde jsem zařízení zakoupil.

Na internetu vždy když najdu DWT, tak mě to odkáže na zahradní techniku a ve stejném duchu se pak vedou i telefonáty.

Nemáte prosím někdo zkušenost, kde se tyto elek. ruční nářadí dá servisovat?

Ono to kladivo stálo okolo 6000,-, což bych u levnějšího vůbec neřešil a letělo by do popelnice, ale takto hledám alternativy...

Díky každému za info.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem na začátku roku opravoval zbíjecí kladivo Dewalt. Pořizovací cena kladiva byla asi 20000Kč.

Když jsem kladivo kompletně rozmontoval, tak jsem zjistil rozsypané ložisko a vylámané zuby na rotoru elektromotoru.

Celá oprava mne stála přibližně 4000 Kč, ale ty jsem byl ochten do opravy investovat.

Takže pokud si na to troufneš, tak kladivo rozmontuj a podle rozsahu opotřebení nebo poškození můžeš odhadovat cenu opravy. Může tam být pouze poškozené těsnění (o-kroužek) a oprava za desetikoruny a nebo poškozený převod a oprava za tisícikoruny.

hodnocení

No právě, že nahradní díl bych nasehnal už vůbec, když není ani servis, resp. zatím jsem tedy v koncích s hledáním...

Takže jsem se stranil s rozebíráním...

hodnocení

0x

Jelikož po zadání adresy dwt.cz se stránka přesměruje na Garland.cz, zkusil bych se zeptat tam.

Totéž se stane po kliknutí na odkaz výrobce na stránkách Mall.cz

doplněno 03.11.17 00:09:

Ale od DWT tam mají jen nářadí. Žádnou zahradní techniku. Ale je možné, že to mají jen jako doplňkový sortiment.

Pak bych se poptal v servisech v okolí, jestli to nejsou schopni opravit.

hodnocení

No a ten Garland je zahradní technika...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]