Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, než dostanu infarkt.
koupili jsme tiskarnu HP, aby tiskla přes wifi.
se starým notebookem normálne spolupracuje, ale s notebookem hp ne.
resp.neco uděláme, jeden den tiskne, druhý den se nám píše, že je offline i když mezi tím nic neuděláme .,strašně mne to štve-z principu.
jak je to možné?
večer jsem to zkoušela ja, manžel předtím asi 7x, vždy to tisklo a pak už ne..včera jsem byla na sebe pyšná, že jsem to nakonec opravila já...a ted si chci tisknout recept a zas je offline.ale neni...děkuji
všude to vypadá, že je to v pořádku, spárované..ale tisnout netiskne-nebo teda jenom chvíli a pak už ne.
píše to offline, ale ona offline není...HP32EA14 (HP DeskJet 4530 series)
ano,mam ji nastavenou jako výchozí, a na ntb se mi píše, že tiskárna je pripravena.dam tisk a je offline
nastavit jako výchozí neznamená totéž jako síťová, zkuste přidat síťovou tiskárnu, nebo ji na HP přeinstalujte ale dejte volbu "jako séťová"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.