Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s lednicemi Samsung. Myslíte, že by se z lednic od Samsungu dalo něco vybrat? Chtěla bych k Vánocům koupit domů novou lednici, Samsung je mi sympatický, ale nejsou nejlevnější a nerada bych se spálila. Uvítám každou zkušenost a postřeh Popřípadě radu, která ze seznamu je nejlepší, ony mi totiž připadnou všechny stejné :D Jsem technický antitalent :D Díky moc
Na jaře jsme koupili RB37J5215SSEF za 15 000 Kč z Euronicsu, která ve Vašem přehledu není. Je nerezový povrch, 201 cm vysoká, tichá, spolehlivost hodnotit nemohu (za půl roku) chladí velmi dobře – máme jí nastavenou na 7° (nejteplejší zóna), nastavuje se komfortně na dveřích digitálem, mrazák se nemusí odmrazovat, z mínusů snad jen to, že se nesmí obestavět žádným nábytkem, musí zůstat po bokách mezírka kvůli odvádění tepla. Na výdrž nehleďme, všechny značky jsou nastaveny na omezenou dobu; předchozí typ Calex jsme měli 20 let, což se nikdy už nebude opakovat. Přeju dobrý výběr!
Já měl tuhlednici: Samsung RL39WBSM. Vydržela bez závad 8 let, pak se jednoho parného léta odporoučel kompresor. Přestože měla lednice displej, zvukovou signalizaci a dvoubarevné LEDky, tak vůbec nijak nedala o tak typické závadě vědět, a tiše začla fungovat jen jako skříň. Na displeji bylo stále beze změny -17°C , což mě dva dny utvrzovalo v přesvědčení, že vše funguje tak jak má. Ten displej prostě není teploměr, jen "natvrdo" ukazuje teplotu v mražáku, kterou máte nastavenou.
Jinak měla cirkulaci studeného vzduchu, což moje nynější lednice (už ne Samsung) nemá, ale vidím to i jako výhodu, protože vánek uvnitř Samsungu strašně vysušoval potraviny. Co nebylo přiklopené schlo a pukalo - třeba pudink.
Když jsme měli na návštěvě servisního technika, Samsung byla jediná značka, které se doporučoval vyhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.