Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrovnat dřevěnnou podlahu?

Od: crappa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, v bytě mám parkety v asfaltu - jsou pevné a nevržou, ale jsou značně křivé - boule kolem 1cm... muj plan: zbrousit co nejvice do roviny a použít lokálně samonivelační stěrku na dřevo (nejspíš fiberplan) poté miralon a plovoucku. Chci se zeptat jestli neni snažší a levnější způsob jak to kvalitně vyřešit? nekde jsem našel že se muzou lehce obrousit od laku poté natřít nátěrem ppb multigrund a na to jakkakoliv nivelačka - což mi přijde levnější ale myslim ze ta jakakoliv nivelačka se začne stejně drolit.. prosím o radu, děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Asi bych nechal udělat renovaci parket, přijde to skoro stějně cenově jako položení plovoucí podlahy a výsledek je lepší.

crappa
Renovace bohužel nepřipadá v úvahu Polovina parket jsou zčernalý do hloubky , a jsou ve stejne rovině jako původní dlažba v kuchyni a chodbě , kterou vyndavat určitě nebudu abych neztratil rovinu v kuchyni a chodbě , vinyl položim ve všech místnostech tak abych neměl schod , takže musím sterku dat všude , jde mi jen o to jestli nemá někdo zkušenost s timhle problémem , napr aby parkety nenasaly vodu ze sterky , tak jestli stačí je předem napenetrovat a natrit adheznim nátěrem a pak normální sterku

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud budeš parkety brousit,pak je takové srovnání dostatečné pro položení VINYLu.Lze použít vinyl volný -clic -nebo přilepený.Povrch je trvalejší jako plovoučka.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]