Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Mám doma podlahu ze starých čtvercových parket a už delší dobu hrozně vrže.
S ženou jsme se rozhodli pro výměnu za plovoucí podlahu. Jenže jsem narazil na menší problém a tím je že ty parkety mají 2,5cm a pod tím je nějaká dřevotříska či co je to skoro jak papír.
No zajímá mě co dát pod plovoučku když ta má asi 6mm a tím by mi zustal schodek asi 1,9mm když tam dám mirelon tak ten má tak 2mm (nebo i víc?)
D9ky za kačdou radu
Plovoucí podlaha má minimálně 7mm, pro obýváky lépe 8mm plus mirelon 2mm, jsme na 10ti. Zbývá těch 1.5cm na OSB desku uvedenou výše. Je velmi únosná, použití doporučuju. V případě možných nerovností podkladu se pod osb provede vyrovnání samonivelační stěrkou např. maurexin. Tak nějak by to mohlo jít. OSB stojí tuším do 150Kč/M2. Podlaha(8mm) okolo 450M2.
KAŽDOPÁDNĚ lze zvýšit podlahu osb deskami.Řešil jsem tento problém taky a navíc jsem pokládal osb desky na stará prkna s použitím miralonu. Dobře prošrouboval osb desky na kříž a výsledek rovná se, velká pevnost a žádné vrzání, bezvadně rovná podlaha.Osb desky popis palubky.name/...
zdraví Jan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.