Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chystám se na půdu místo dosavadního žebříku udělat schody ale neumím si je spočítat tak prosím o výkres a výpočet,schodnice mám z lepených fošen tlouštka 8cm šířka 30 cm a nášlapy tloustka 4 cm,schody budou široký 1 metr. Výška od země na vlez půdy je 259 cm a schody budou od baráku 170 cm,ještě dodám že nášlapy budou ve drážce,děkuji za pomoc.
Schodnice máš až zbytečně silný, ale budiž.
Výšku musíš měřit od podlahy k podlaze, nevím co si mám představit pod rozměrem 170 cm.
Jinak platí pravidlo, že výška dvou stupňů plus šířka jednoho by mělo být 63 cm. Ne vždy se to podaří, ale snaž se co nejvíce tomu přiblížit.
Odkaz od koptice je naprosto dokonalý a netřeba si zde zbytečně třepit pusu.
Nějak nevím, proč jsi pod schody cokoliv betonoval, to vůbec není potřeba.
Doporučuji pořídit si desku sololitu, na ni si namalovat bokorys 1:1 a ten potom přemalovat na schodnici. Malovat to zrovna na schodnici není úplně ono a chyby se jen sčítají.
Nevymýšlel bych Ameriku a udělal klasiku. Když máš slepený schodnice široký 30 cm, klidně to nech, ale bohatě by stačilo 25 cm. Přesně ti to ukáže až si to namaluješ.
Ani ne před měsícem jsem dělal jedny hodně podobných rozměrů. Vyšlo to na třináct stupnů. Trochu ušetříš rozměry, když poslední stupen bude vlastně podlaha. Pak ti to dá třeba třináct schodů, ale jen dvanáct stupňů.
Dá se načepovat na schodnici přímo sloupek zábradlí, neseženeš nic pevnějšího. Pak jen mezi sloupky dáš madlo, šprunclata a parády habaděj. Špruncle nahoře v madle, dole ve schodnici.
Tak v tom programu mi nejde zadat šířka schodnice kterou mám těch 30cm což je problém a sem opět na začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.