Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak máte uložené proutěné košíky?

Od: athenaise* odpovědí: 10 změna:

Zdravím lidičky, normálně bych se picla *nevi*...máme 5 protěných košíkú na houby různých velikostí a mám je v regále ve špajzu. Jenže když pro něco jdu a malinko o košíky zavadím...*zed* tak je to sloro všechno dole. Prosím...jak máte vy uloženo? Mě fakt nic nenapadá. Přivazovat je nechci. Ď.A.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jedna teta mívala v kůlně natažený provaz a košíky věšela za ucho pomocí řeznického háku. Stačil by asi i ohnutý z drátu, pokud máte místo.

athenaise*
hodnocení

mnooo to by možná šlo, snad to nebude moc dlouhé a muž už přestane kupovat další košíky *smich*. A jen se zeptám...ty řeznické háky jsou zaháknuté na provaze jak? Jakoby do toho kroucení?

Já už si nejsem stoprocentně jistá - ale vím, že některé měly z obou stran kolíčky na prádlo.

Možná by stačilo muži sdělit, že místo dalšího košíčku... ;)

athenaise*
11.10.17 14:38
hodnocení

*pivo*

sebod*

Jedubabko. Já je také mám na těch háčcích. Oni se dají koupit, nebo udělat z drátu. Jednou stranou zaseknu nahoře do police, na druhou pověsím košík. *palec*

liska*
hodnocení

1x

V malých místnostech mám pod stropem rozporovací tyčku a na ní háčky. Dobrá věc do komor a koupelen. Je lepší ji koupit bílou v dom.potřebách nebo v koupelnovém studiu. Ta od Vietnamců tak nedrží a je lacině chromovaná. Dá se na ni pověsit plno věcí. V koupelně třeba vyprané šaty na ramínku. Košíky mám dva krásné menší nahoře na lince. Velký ve sklepě.

jabraka*
hodnocení

0x

Já mám košíky pouze tři a dost místa mi zabraly také.Vyřešil jsem to jednoduše.Po dobu,kdy houby nerostou,mam je v regále plné ostatních krámů,které nemám kam uložit.

JABRAKA

hodnocení

0x

Neřešitelné, a to mám jen 2 košíky – v panelákovém špajzu se stačí jen blbě podívat na nudle a kdyby neměl ucho, mám hlavu v něm jak Ivan v Mrazíkovi. Na žádné provázky tam není místo, do stropu krabice, letní větrák, kufr...

athenaise*
12.10.17 08:24
hodnocení

*haha*

Zkuste do kumbálu ještě pár "nezbytností" nacpat a po čase je vyhodit - uvidíte, co tam najednou bude místa i na několik košíků ;) (Inspiraci jsem vzala ve známém židovském vtipu.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]