Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, normálně bych se picla ...máme 5 protěných košíkú na houby různých velikostí a mám je v regále ve špajzu. Jenže když pro něco jdu a malinko o košíky zavadím...
tak je to sloro všechno dole. Prosím...jak máte vy uloženo? Mě fakt nic nenapadá. Přivazovat je nechci. Ď.A.
Jedna teta mívala v kůlně natažený provaz a košíky věšela za ucho pomocí řeznického háku. Stačil by asi i ohnutý z drátu, pokud máte místo.
mnooo to by možná šlo, snad to nebude moc dlouhé a muž už přestane kupovat další košíky . A jen se zeptám...ty řeznické háky jsou zaháknuté na provaze jak? Jakoby do toho kroucení?
Já už si nejsem stoprocentně jistá - ale vím, že některé měly z obou stran kolíčky na prádlo.
Možná by stačilo muži sdělit, že místo dalšího košíčku...
V malých místnostech mám pod stropem rozporovací tyčku a na ní háčky. Dobrá věc do komor a koupelen. Je lepší ji koupit bílou v dom.potřebách nebo v koupelnovém studiu. Ta od Vietnamců tak nedrží a je lacině chromovaná. Dá se na ni pověsit plno věcí. V koupelně třeba vyprané šaty na ramínku. Košíky mám dva krásné menší nahoře na lince. Velký ve sklepě.
Neřešitelné, a to mám jen 2 košíky – v panelákovém špajzu se stačí jen blbě podívat na nudle a kdyby neměl ucho, mám hlavu v něm jak Ivan v Mrazíkovi. Na žádné provázky tam není místo, do stropu krabice, letní větrák, kufr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.