Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím pevně/pružně slepit gumu a plast

Od: mytrix* odpovědí: 11 změna:

Rozbil se mi držák na telefon do auta. Ze spodní gumové přísavky se mi vylomil kus plastu, který následně drží zbytek držáku. Čím to pevně a pružně slepit tak, aby to vydrželo stálý tlak v tahu? Napadl mě starý dobý chemopren, ale třeba má někdo lepší nápad. Po vylámaných plastových zarážkách je ze spodu po obvodu docela dost místa. Díky

Čím pevně/pružně slepit gumu a plast
Čím pevně/pružně slepit gumu a plast #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

Zkuste tohle: OMEGA I. Nakupte k tomu i ten Filler, neboli plnidlo.
Radomir Špaček,
Jamborova 938,
Tišnov 666 03,
Mobil: 737 252 372,
brodylepidla@gmail.com,

Pro případné posměváčky, než se začnete pošklebovat, tak si ho zkuste.

doplněno 09.10.17 19:36:

Pro tazatele, nejdřív si ho vyzkoušejte na něčem jiném. Ať se s ním naučíte pracovat, stejně jako s tím plnidlem. Protože co s tímhle slepíte, už nerozeberete.

No ono taky záleží CO a JAK se má slepit. Lepení je o trošku něčem jiném, než nápis na tubě "lepí všecko".

len*
hodnocení

2x

Dvousložkové lepidlo, červená a černá tubička, uvnitř bílá a černá pasta.

Promíchat v poměru 1:1, pořádně nabibrat, zkompletovat, ještě domáznout, a nechat v klidu zaschnout 48 hodin ( nevěřte kecům o kratší době ).

Investice kolem 80 Kč.

Čím pevně/pružně slepit gumu a plast #3

Jo. slepí všecko, od plastu po beton *haha*

hodnocení

0x

Vyhodit. Lepení je o ničem.

mytrix*
Kdyby to byl držák za pár korun souhlasím. 2 tis ale vyhazovat moc nechci.

hodnocení

0x
Souhlasím že lepení nebude držet...
Koupil bych jiný držák který bude mít stejnou přísavku.
Btw... Jaký držák že stojí 2000,-?
doplněno 09.10.17 20:37:

ebay.com/...

ebay.com/...

ebay.com/...

To by mě taky zajímalo, který držák mobilu stojí dva litry. Ledaže by to byl nějaký titanový od NASA pro použití v kosmu, ten by ovšem asi něco vydržel. :)

mytrix*
hodnocení

Dělají si i držáky s bezdrátovým nabíjením do aut, takové opravdu nestojí pár korun.

Bohužel kdybych si chtěl koupit nový, tak ty slusnější (nokia, samsung) už s výrobou přestali co vím.

Asi věděli, proč to přestali vyrábět :)

hodnocení

0x

Prasklo to proto, že to nevydržel materiál toho výlisku. Lepením vyšší pevnosti nedosáhnete.

Jestli tomu dobře rozumím, pak ten čudl měl na konci rozšíření - klobouček. Někdo se soustruhem, vrtačkou a pilníkem by to mohl vyrobit třeba z nějaké nejobyčejnější hliníkové slitiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]