Všem krásný den přeji, Potřebuji pristavit k chatě 2 místnosti. Jde o zaděláni patrove chaty s balkónem zasazeným do střechy. Tedy jedna místnost pod balkónem a druhá místnost samotný balkon. Obě jsou rozměrů 4 x 1.5 m. Dole bude koupelna a horní mistnost bude propojena se stávající ložnici. Jaká je prosim rozumná cena za projektovou dokumentaci?
když si to nakreslíte a vytisknete, tak za autorizaci jste mohl dát litr nebo 2. Když ne tak bych to viděl tak na 10litrů
doplněno 09.10.17 19:18:
kdž je to projektant co má i autorizaci tak nemusíte nikoho shánět. Cena se mi jeví přiměřená...
nathien*
Netušil jsem, že to takto funguje. Dostal jsem nabídku vyhotovoení PD za 8 500kč. Což je tedy asi dobrá cena, že? Ta autorizace se případně dá sehnat jak?
Autorizace se dá sehnat tak, že si uděláte potřebnou školu, získáte potřebné roky praxe a složíte potřebné zkoušky. Pak si projekt uděláte sám a "ušetříte". Pak je ještě možnost, že si to sám nakreslíte a seženete nějakého "dobrovolníka", který má potřebnou autorizaci a vezme to na sebe. No a potom ta možnost, že každý bude dělat to co umí a k čemu má vzdělání..A tedy, že si projekt necháte vypracovat projektantem, jak je běžným zvykem v civilizovaných zemích.
nathien*
Já s Vámi souhlasím. Právě mě napadla možnost sehnat dobrovolníka a čekal jsem že se tu vyskytne tip. Každopádně jsem pro variantu "každý dělá co umí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.