Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projektová dokumentace k přístavbě chaty

Od: nathien* odpovědí: 6 změna:
Všem krásný den přeji,
Potřebuji pristavit k chatě 2 místnosti. Jde o zaděláni patrove chaty s balkónem zasazeným do střechy. Tedy jedna místnost pod balkónem a druhá místnost samotný balkon. Obě jsou rozměrů 4 x 1.5 m. Dole bude koupelna a horní mistnost bude propojena se stávající ložnici. Jaká je prosim rozumná cena za projektovou dokumentaci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když si to nakreslíte a vytisknete, tak za autorizaci jste mohl dát litr nebo 2. Když ne tak bych to viděl tak na 10litrů

doplněno 09.10.17 19:18:

kdž je to projektant co má i autorizaci tak nemusíte nikoho shánět. Cena se mi jeví přiměřená...

nathien*

Netušil jsem, že to takto funguje. Dostal jsem nabídku vyhotovoení PD za 8 500kč. Což je tedy asi dobrá cena, že? Ta autorizace se případně dá sehnat jak?

Autorizace se dá sehnat tak, že si uděláte potřebnou školu, získáte potřebné roky praxe a složíte potřebné zkoušky. Pak si projekt uděláte sám a "ušetříte". Pak je ještě možnost, že si to sám nakreslíte a seženete nějakého "dobrovolníka", který má potřebnou autorizaci a vezme to na sebe.
No a potom ta možnost, že každý bude dělat to co umí a k čemu má vzdělání..A tedy, že si projekt necháte vypracovat projektantem, jak je běžným zvykem v civilizovaných zemích.
nathien*

Já s Vámi souhlasím. Právě mě napadla možnost sehnat dobrovolníka a čekal jsem že se tu vyskytne tip. Každopádně jsem pro variantu "každý dělá co umí".

krtek66
hodnocení

0x

nejlepší varanta je vždycky sehnat si brigádníka ze strany středoškoláku nebo vysokoškoláků za pár peněz a nechat si tam dát štempl...

111®

v ACADu umím jen strojařinu nebo elektriku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]