Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatak ČRO a ČT

Od: hlavacova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, od 1.9.2017 jsem zadala u své banky změnu placení měsíčních úhrad ze SIPO na Moneta bank.

Ráda bych zaplatila dluh za 09/2017 za užívání ČRO a ČT a dále dostala číslo účtu a variabilní symblol.

Doposud byl specifický symbol: 1321579327, na jméno J.Hájek, posléze J.Hájková.

Děkuji za odpvěď, Iva Hlaváčová

výtka
Upozornění od sys strejc 08. 10. 2017 20:36:12
To zde ale nevyřešíme. Jste na špatném místě!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

Vůbec nikam chodit nemusíte.Počkejte až dostanete dopis/e-mail že nemáte zaplaceno a potom to doplatíte.Nejsou za to žádné sankce - jsem takto doplácel minulej rok několik měsíců - nevím proč,ale Moneta přestala odesílat některé platby co se přejmenovala a musel jsem je zadávat znovu.Jinak zadejte si do vyhledávače např.poplatky za tv / rádio a dostanete se přímo na jejich stránky a tam se dozvíte jak to udělat a co zařídit a jak.Mají tam i vzorové smlouvy a poučení,evidenční listy apod.

matesj
hodnocení

0x
Buď to vyřešíte v bance nebo na Poště.

hodnocení

0x

Ani banka to nevyřeší sama. Zajděte na poštu s číslem SIPO (je na "složence" SIPO), tam vám přesně řeknou, co dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]