Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od 1.9.2017 jsem zadala u své banky změnu placení měsíčních úhrad ze SIPO na Moneta bank.
Ráda bych zaplatila dluh za 09/2017 za užívání ČRO a ČT a dále dostala číslo účtu a variabilní symblol.
Doposud byl specifický symbol: 1321579327, na jméno J.Hájek, posléze J.Hájková.
Děkuji za odpvěď, Iva Hlaváčová
Vůbec nikam chodit nemusíte.Počkejte až dostanete dopis/e-mail že nemáte zaplaceno a potom to doplatíte.Nejsou za to žádné sankce - jsem takto doplácel minulej rok několik měsíců - nevím proč,ale Moneta přestala odesílat některé platby co se přejmenovala a musel jsem je zadávat znovu.Jinak zadejte si do vyhledávače např.poplatky za tv / rádio a dostanete se přímo na jejich stránky a tam se dozvíte jak to udělat a co zařídit a jak.Mají tam i vzorové smlouvy a poučení,evidenční listy apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.