Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpojit pračku?

Od: itonda® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, odešla nám pračka a budu ji muset odpojit. Nikdy jsem to nedělal, tak bych potřeboval poradit s odpojením.

Přívod vody je na roháčku, který má takovou plastovou páčku, ale bojím, že když zaberu, tak to spíš zlomím, než vypnu přívod vody. Je lepší vypnout přívod vody (aby tam nebyl takový tlak) do celého bytu v šachtě na WC?

Teď k sifonu, když odpojím hadici ze sifonu, může mi vytéct voda ze sifonu, že mi nebude stačit kýbl?

Díky za pomoc! :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ta páčka by měla zavření normálně vydržet. Osobně se mi ještě nestalo, že bych ji ulomil. Tím ovšem nechci říci, že se to nemůže stát. Může.

Ze sifonu by neměl vytéci kýbl vody. Pár kapek samozřejmě jo, ale ne kýbl.

repkin*

voda poteče spíš z odtoku z pračky a otázkou je jak velký máte kýbl, pár litrů (cca 1-2) by vytéct mohlo, záleží taky na typu pračka a na závadě

hodnocení

2x

Doplním předchozí rádce-roháček mám instalůován s reko kouúpelny a to je cca 17 roků-v dubnu odešla totálně pračka ,roháček za těch 17 roku asi zarostlý,takže "páčka",samo ,plastová povolila-musel jsem uzavřít v jádru. Z podomítkového sifonu nic nevyteče ale záleží pak jak vysoko jej máte,takže cca litr? vody vyteče z hadice a poté něco,z pračky vyteče skoro vše po demotáži toho čisticího "bazmeku" na spodku pračky.co já vím kolik? necelý litr? půl litru? Jinak tlak v řádu neovlivní síly působící na roháček aby skrze to nešel zavřít ,to spíše že je "zarostlý"!

hodnocení

2x

A nyni zbyva odpojit od elektriny..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odpojit pračku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]