Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěla bych poradit.Mám na zadní kapse kalhot výšivku která se mě nelíbí.Párání je zdlouhavé a moc to nejde tak jsem si říkala že to zamaluji fixem nebo propiskou.Ono by to šlo,otázkou ale je jestli to po vyprání nezmizí a to bych opravdu nechtěla.Můžete mě poradit i jinou variantu jak to začernit a nebo něčím tmavě modrým zamalovat.Ne celou kapsu ale jen ty stehy výšivky a aby se to hlavně nevypralo!Děkuji za radu.
Nevypratelné fixy mají zde: heureka.cz/...
Ale já bych tam taky nažehlila nějakou pěknou záplatu. Buďto vyberete nějakou, která se bude podle Vás barevně na Vaše kalhoty hodit (např. kostkovanou), nebo klidně můžete vybrat nějakou, která bude mít stejnou barvu, jako Vaše kalhoty, aby nebyla vidět . stoklasa.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.