Nejste přihlášen/a.
Pokud nejste kuřák a podle otázky to tak vypadá, tak s tím rozhodně nezačínejte. Já jsem si elektronickou cigaretu koupila proto, abych si pomalu odvykala na normální a docela se mi to daří. Náplně do elektronické existují různé a v různém poměru nikotinu, nebo nemají vůbec žádný, jsou pouze voňavé. A to co máte na třetím obrázku v ruce, je právě náplň s jahodovou příchutí. V té žádný nikotin není. Teda alespoň to nikde není napsané. Možná uvnitř, ale spíše si myslím že ne. Ale na skleničce by to mělo být označené, pokud by tam nějaký nikotin byl.
Nechápu proč by měl nekuřák nosit v puse elektronickou cigaretu a používat ji, jaký by to mělo smysl?
Na ty kroužky to asi nebude, protože tolik "dýmu" to neudělá, abyste mohl tvořit kroužky. Také jsem kouřila ty ovocné, ale jelikož jsem kuřák, tak to mi teda nechutnalo. Pro mne je důležité, že v elektronické cigaretě není dehet, ten škodí vlastně nejvíc a je to tím, že se spaluje i papír. Takže radím obyčejnou cigaretu nezkoušet a nenavykat si na ni. Nestojí to za to. A uvidíte, že tahle náhražka Vás stejně přestane za chvíli bavit a necháte toho sám. Nemyslím si, že by to bylo návykové. Co já znám lidi kolem sebe a kouřili tuto cigaretu aby si odvykli na obyčejnou, tak všichni nakonec přestali kouřit i tuhle. Proto jsem se do toho pustila také a docela mi to jde.
Tazatel má zřejmě tuhle cigaretu
V elektrické cigaretě není dehet, ale vdechovat to je něco jako inhalovat kouř z fridexu vytékajícího na rozžhavený výfuk.
Takže se rodí nový druh závislosti, prostě jiný druh cigaret, další tahák na peníze, bál bych se, že časem zkusís normální cigaretu a ta ti taky zachutna
Zdravím, pokud je to liquid bez nikotinu tak proč ne? Už se ve vapingu nějakou dobu pohybuji a vím co vím.. Kouření e cigaret je TÉMĚŘ neškodné. A je to přece lepší než aby ty děcka kouřily hnusné tabákovky ne?
@pecenkav Věřte mi že pokud nějakou dobu budete kouřit chladnou páru z e-cigarety s příjemnou příchutí např. skořicového koláče a zkusíte hnusnou chuť spáleného tabáku a krku tak hned cígo tipnete
Se souhlasem zákonného zástupce můžeš. A vyměň si hlavu v té e cigaretě za novou, ať nekouříš tu nasáklou nikotinem.
Ano žhavící hlavu. No jak chceš, bude to tak 15 potahů tipuju než se ten nasáklej liquid vypaří. Hlava stojí podle toho jakou máš cigaretu.
Takze by ten nikotin nemel mi nic udelat? a ta hlava ma ze vnitr napsano: Smok micro neco 2 a podle meho hledani to stoji 120kč :D ale nejsem si jistej... :D emmm... takze muzu to z nikotinem a NEBUDU na tom zavislej na tom nikotinu? :D
smok micro clp2
Když si párkrát potáhnete z cartridge kde před tím byla nikotinová náplň a vy ted máme bez nikotinu, tak se závislím nestanete. Závislost chvilku trvá než se projeví. Vím o čem mluvím dlouho mi trvalo přestat kouřit cigarety a až když jsem přišel na vapour 2, což je elektronická cigareta tak jsem ty normální odložil. Mám jí ted jako náhražku za ty cigarety, mám tabákové přichutě které mi tu cigaretu hodně připomínají, ale srovnávat se to nedá. Každá má jinou specifickou chut. Jestli jste kuřák normálních, tak je dobrej krok přestat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.