Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění brýlí

Od: slaisa® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

omlouvám se,že Vás otravuju,ale jelikož se mi hodně spiní brýle tak jsem se Vás chtěla zeptat jestli nevíte o nějakém dobrém levném čističi na brýle(respektive jestli nevíte o nějakém čištici u kterého se nemusí používat voda) a jaké máte zkušenosti s tímto prostředkem? Předem děkuji za odpověď.

Čištění brýlí

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já občas používám Clin ve spreji.

hodnocení

1x

Používám W5 čistítka z Lidlu, taky se mi hodně špiní. Když jdu kolem optiky a mám chvilku, tak si je nechám vyčistit ultrazvukem (je to zadarmo).

albatros498022*
hodnocení

0x

Používám hadřík na brýle z mikrovlákna a pohoda, občas ho vyperu v mýdlové vodě a jsem spokojen.

ivulka
hodnocení

0x

Já používám tuto sadu optiscont.cz/...

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

nedám dopustit na lídlovské vlhčené ubrousky W5 (voní po citronu). Měla byste je najít u pokladen, jak mají žvýkačky.

Čištění brýlí #2
Čištění brýlí #3

hodnocení

0x

Aby sa dali okuliare lacno,čiže hocičím čistím,čistiť,tak skla by mali byť sklenené a nie umelé.Vlastná skúsennosť a dlhoročná.

jergus74*
hodnocení

0x

Pouzivam cistici ubrousky na cesty, ty mam v aute z lidlu od cienu, v pouzdre na bryle mam klasicky hadrik na bryle. A nekde na predvadeci akci jsem dostal vzorek spreje na bryle a monitory a ten je taky celkem fajn, ale je treba ho pak setrit a bryle vylestit, takze u me asi nejlepsi volba ten hadrik.

hodnocení

0x
U nás se používá NANO hydrofobní čistič ve spreji Clear Vision.
Je velmi dobrý na brýle, monitory, displeje, sem-tam okno nebo zrcadlo.
Jemně postříknu sklo, po chvilce umyji a osuším ubrouskem nebo jiným měkkým materiálem.
Dá se se také nastříkat a nechat zaschnout jako vrstva proti mlžení skel zevnitř v autě.
Čištění brýlí #4
Čištění brýlí #5

hodnocení

Všem moc děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]