Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fasádní skoba

Od: jann45 odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Jak se používá fasádní skoba? Zatluču jí do zdi, ale pak mám problém s uchycením prkna tím plocháčem. Posunu ho k prknu a tam jak mám šipku na jeho kratší části se jí snažím přiklepnout, ale nejde mi to... Nevím, jestli to dělám dobře. A jak má být ten plocháč nasunut na tu tyčku? Jako na obr. A nebo B?

Fasádní skoba
Fasádní skoba #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
poloha A - aby prkno šlo pod mírně přitaženou skobou ještě lehce doklepnout do přesné polohy
Tluče se přesně na druhé straně skoby, než máte tu šipku - klenutím plocháč propruží a utáhne se.

hodnocení

0x

Sice onen nástroj znám jako zednickou skobu a ne fasádní ,ale to je jedno.Správně se dává jak písnul rádce Ronyx ,jen k tomu doplním,že pobčas si vypomůžu a ten plocháč ještě vypodložím odštěpkem prkna,třba kde nelze skobu źarazit zešikma a musí jít kolmo ke zdivu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]