Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit s vodou a odpadem v kuchyni

Od: mladyzacatecnik* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den. Moc tomu nerozumím. Chtěl jsem se zeptat. Bydlíme v cihlovem bytě. V jedné místnosti je koupelna a za z druhé strany je pokoj. Lze udělat s toho pokoje kuchyň od základu (rozvod na vodu+odpad)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

1x

pokud nebude vchod na wc přímo z obýváku tak jo. záleží co dovolí majitel bytu

hodnocení

0x

Proč by to nešlo, pokud někdo ví jak na to, klidně to udělá.

doplněno 29.09.17 06:11:

Mám instalaterá, který udělá i zednické začištění, rovněž i elektriku. Ale je z Pardubic.

mladyzacatecnik*
hodnocení

A veškeré věci o kolo toho (vrtání do zdi atd..) dělají instalatéři?
instalater*

Zdravím, není instalatér jako instalatér. Většinou vám to každý vyseká a vyvede výustky na druhou stranu tak jak potřebujete , ale málokerý už to po sobě zednicky zapraví. Pro mne například to není problém udělat i s obkladem . Pokud jak vy píšete se jedná o starý cihlový dům tak by tam mohl být odpad z litiny a do toho se nikomu moc nechce zasahovat , ale jak já říkám není problém s kterým by si mladý komunista nevěděl rady. *smich*

mladyzacatecnik*
hodnocení

Díky.
A neznáte na někoho doporučení?

Ještě nemáte projekt a už sháníte instalatéra? Trochu obrácený postup, ne?

instalater*

ernie - trošku nechápu na co projekt? Udělají se výustky a postavíš tam kredenc na to přeci nepotřebuješ architekta.*smich*

miso*

Este by sa hodila dlazba/lino, obklad, elektrina (kuchyna je obzvlast narocna), osvetlenie, odsavanie digestora... Ak sa tomu dotycny nerozumie, a ma aspon rozmyslene a namalovane rozmiestnenie skriniek a spotrebicov, siel by som za znamym ochotnym projektantom, aby mu pomohol s koordinaciou instalacii. Kseft to pre neho bude uplne na nic, ale vyrazne pomoze radou a keby to mal aj namalovat kriedou na stenu, v konecnom dosledku moze investor celkom usetrit, pripadne sa vyhnut neskorsiemu buchaniu hlavou do kuchynskej dosky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]