Nejste přihlášen/a.
Před lety jsem dostala darem osobní váhu - ARIA- model 201B. Po přestěhování mi neukazuje váhu, ale poté co na ní stoupnu mi postupně ukazuje : SETUP ACTIVE ; HI ; SENSING ; STEP ; OFF ; ERR. Můj dotaz je v tom smyslu, že neumím anglicky a tak se chci optat: mohu s tím něco udělat, nebo na koho se mám obrátit, aby mě zase vážila. Nepotřebuji nic z těch moderních vymožeností, kterých je údajně schopna (dočetla jsem se na GOOGLu), chci jen, aby prostě opět plnila tu základní funkci tj. vážila.
Mohou být vybité baterie. Také mám jednu takovou po synovi, ta počítá bůhví co je a není v těle a může se tam naklikat několik lidí a nakonec ani neumí normálně člověka zvážit. Já mám značku Tefal a je odložená ve skříni, protože než mne normálně zváží, tak mi vyrostou vzteky vlasy o centimetr a zvážená stejně nejsem, protože mi pořád něco "vysvětluje" a samozřejmě také v angličtině. Pak jsem si koupila obyčejnou váhu co nekecá a váží a mám klid.
jj, to je holt ta kybernetika. Nějak se vám povedlo dostat váhu do režimu před první nastavením.
SETUP ACTIVE znamená něco jako Probíhá nastavení
HI znamená ahoj
SENSING znamená něco jako snímání
STEP znamená krok
OFF znamená pryč nebo mimo
ERR je zkratka ze slova ERROR, chyba.
Vaše váha se s vámi snaží komunikovat. Píše vám : Teď probíhá nastavení. Ahoj. Snímám. Udělej krok na váhu. Sestup z váhy. V této chvíli by nastavování mělo skončit, jenže neproběhlo, tak si na konci přečtete ERR. To znamená, že došlo k chybě a váha není nastavená.
Zkuste a poreferujte, jak se zadařilo.
dobrý den, podle vnoučka jde o to, že nemám funkční WIFI tak se ani nepokoušel mi ji zprovoznit. Vrátila bych s proto k prvotnímu přání: je možné nějak ji uvést do stavu, že by prostě vážila; třeba zásahem PC odborníka, který by ten systém přes WIFI a FitBit nějakým způsobem vyřadil a ona by prostě jen vážila. Poradíte na koho nebo kam se obrátit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.