Dobrý den.Dnes jsem zapojil novou pračku s vrchním plněním Zn.Brandt a zjistil jsem že zespodu při napouštění vody teče,byla pod prackou kaluž.Moje zapojení hadice je v pořádku.Než budu volat servis chtěl bych radu tady jestli je to možné.Pracku jsem naklonil a pustil vodu je tam taková asi 1cm.silna 20cm dlouhá hadička je mokrá.Zkusim vložit fotku jestli mi to půjde.Díky je to ta spodní, teče to vlevo
Pokud je v záruce, ani bych na to nesáhl. Pokud ne, zjistil bych jestli protéká hadice, nebo konec hadice, co je utěsněný sponou. V prvním případě koupit novou hadici, v druhém kleštěmi zmáčknout sponu, sundat, vyčistit konec hadice a vrátit zpět.
TAk je ta napouštěcí hadice špatně připevněná. Je tam těsnění? To je převlečnou matici nebo na sponu? Hadice je nová? To pancéřování mi připadá nějaké použité.
pavlos1*
Myslíte tou napouštěcí hadici co jsem připojoval já?tam to neteče.pokud pod pračkou tak to je od výroby vse nové.pracka je nová, též se mi zdá to pancéřování nějaké použité. doplněno 26.09.17 22:14: Zítra to zkusím lépe nafotit,zatím dik
Tak co má znamenat, že to teče "tam vlevo"? Ta pancéřová hadice je mokrá?
pavlos1*
Jo mokrá,ta pancerovka je na obrázku prohnutá tak když to teče tak to kapr v tom nejspodnejsim místě tě hadice doplněno 26.09.17 22:21: Jsem to zvětšil, přesně tam to teče, přesně uprostřed toho obrázku
Nějak jsem zmaten. Takže z napouštěcí hadice to neteče, ale pancéřovka (napouštěcí hadice) je mokrá a teče to z ní...
pavlos1*
Přesně tak,k pračce byla dodána asi metr dlouhá šedá hadice,jeden konec jsem našroubovat ve výšce asi 1 m na přívod vody v koupelně, druhý konec jsem přišroubovali na přívod vody k pračce ve spodní části pračky.Tesneni je na obou koncích hadice v pořádku.Teče to z hadice pod pračkou,kterou jsem vyfotil.Fotka nic moc.Uz jsem psal na servis,jsem zvědav kde udělali ve výrobě pračky chybu.to mám za to že jsem koupil no name značku.Jsem už poučen.Je to prý nový Romo Fulnek.
Jo takhle, já to pochopil tak, že jste montoval tu hadici na fotce. To je originální montáž. Vypadá použitě a jestli je pračka nová, tak vám dali nějaký použitý kus, to je evidentní.
pavlos1*
Ernie, přesně tak,dám pak vědět.Hezký den.
pavlos1*
Tak pračka opravena, vadná hadička, poškozená asi při přepravě,servisak byl hotov za 10 minut,A pri praní se objevil další problém, při vyšších otáčkách bubnu pračka neskutečně píská,co myslíte že by to mohlo dělat.budu ho volat ať se na to podívá.diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.