Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

19 bm výkopu,60cm hloupka, kolik zaplatit?

Od: fdf odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kolik mám zaplatit nádenikovy za výkop?

délka 19m

hloubka 60cm,

..je to tak na jednu lopatu šíře, zemina v celku v pohodě..

...budou tam dávat nopovku a zase zaházet.. kolik tak bych měl zaplatit? děkuji moc za info. Průša

doplněno 25.09.17 14:27:

podloží...no v celku OK...bude tam nejspíše hlína + jíl..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedna z možností, které jsem našel, je cca 600,-Kč za kubík. Váš výkop je cca 3,5-4 kubíky. Pro orientaci vám to stačí, další je na vás.

doplněno 25.09.17 14:25:

@paw: O podloží tady není řeč. Třeba ho zná majitel/tazatel;)

paw*
Do toho bych nesel pac neznam podlozi. Pripadne platit v hodinovce, kolik si dohodnete.

karel*
hodnocení

0x

Řešil jsem tu samou situaci asi o menší délce ,ale hlavně o prázdninách kdy nám tu práci udělali Studenti ,aby si přividělali. Každý dostal 2000kč na ruku . Rychlost práce žalostně pomalá ,z důvodu rozptylování se mobilem a podobně ,ale dalo se to přežít. Prostě si to člověk musel hlídat. Študáci byli dva.

A to se vyplatí...
Traktorbagr vy to měl za 30minut a i s dopravou by to s přehledem stálo do 2000,-
karel*

Bylo to za menším nedemontovatelným betonovým plotem kde v zemi bylo ještě uložené plynové potrubí a až pod něho se ukládala ta stávající kanalizace ...takže ruční práce byla nezbytná.

pavelch
hodnocení

0x
Maximálně 100 Kč za 1bm pokud jde čistě jen o výkop. Co se týče zasypu, případně přemisťování vykopané zeminy tak to už bych řešil v hodinovce max 100Kc za hodinu. Odkud jste? Výkopu Vám to i levněji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]