Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji poradit, jak dostat z kšiltu skvrnu od potu. Já jsem trochu nemehlo přes tyhle věci a přítelka taky neví co s tím. Zkoušeli jsme kšiltovku x-krát vyprat, přes noc namočit a vyprat, pak jsem ji ještě ručne drbal roztokem z pracího prášku, namočil a vypral. Skvrna trochu vybledla, ale je tam stále i po řadě pokusů o odstranění. Nemáte dámy nějakou babičkovskou radu, jak na to, aby se nezničila barva čapky? Četl jsem něco o octu, ale z toho mám právě strach, aby se nezničila.
Mám ji už asi 4 roky a mám ji rád
To už jsem někde četl, sůl jsem ještě nezkoušel. Stejně nemůžu najít Čikuli (budu muset asi prohrabrat kumbál), tak zkusím přes noc namočit. A co s tím ráno? Hned hodit do pračky?
Asi pohodlnost
Ok, díky, tak já to jdu namočit
Tak trochu to vybledlo, ale je to stále vidět. To potím nějaké chemikálie, nebo co? Budu muset asi upravit stravu
Dobrý den, já skvrny na obrázku nevidím, ale pokud jsou mastné (což by pot mohl být), tak bych zkusil opatrně použít čistý benzín = benzínový čistič skvrn (Čikuli). Zdravím!
Ano, to je ono. Zkuste to jen na kousku a potom pokračovat (odbarvit by to nemělo).
Jestli myslíte tenhle: odstranovace-skvrn.heurek/... , ten možná někde mám zahrabaný, zkusím ho najít
Ta skvrna není moc vidět, je na kšiltu od hlavy, taková tmavá skvrna. Na látce okolo hlavy se ji povedlo vydrbat, ale na kšiltu je pořád.
"stil10", pokud není kšiltovka bílá, tak do SAVA v žádném případě neee...nechejte kšiltovku namočenou ve vodě v kyblíku s práškem na praní celou noc a zítra vyperte, mělo by to pustit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.