Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mom kondenzační plynový kotel a chtěl bych si zaizolovat Mirelonem trubky, které vedou pod stropem sklepa, garáže a pak nahoru k radiátorům. Jedná se mi o to, že chci nechat část trubek bez izolace, aby mi sklep a garáž přihřívaly- stačí třeba na 5 - 10 stupňů. Mám zaizolovat trubky od kotle k radiátorům a zpátečky nechat bez izolace nebo opačně. Upozorňuji, že se jedná o plynový kondenzační kotel. Dík za odpovědi.
Takže nebudu izolovat celé vratné potrubí a podle podřeby bych odkryl kousky i toho přívodního, abych tam měl těch 5-10 na přezimování. Děkuji za odpověď.
Nejedná se o nějaké veliké prostory, asi 50m2, takže mě to asi zase tolik nezrujnuje. Budu dělat stylem pokus/omyl. Mi se spíše jednalo o to, které přívody mám izolovat a které nechat čisté. To mi nebylo jasné. Ale před podáním dotazu mi něco říkalo, že je logičtější nechat bez izolace právě ty zpátečky. Dík a dobrou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.