Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte stránku pro koupi vakuových pytlů

Od: sssss odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci koupit více vakuových pytlů. Nemám s tím zkušenost, ale čtu, že jsou i vadné, které se zpětně nafouknou. Má to být na uchování oblečení ve sklepě. Máte něco ověřeného, kde koupit? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkušenost mám takovou, že bych v žádném internetovém obchodě nekupovala, ale někde v kamenném obchodě, kde si předem domluvíte s prodejcem, že když bude pytel vadný, tak Vám ho vymění. Všechny tyto pytle jsou z Číny a jsou stejné kvality. Některé drží a některé ne. Některé ani nejdou vysát hned napoprvé. Mám jich určitě víc jak třicet, protože mám spousty látek a oblečení, které mi ve skříních překáželo. Takže jsem jich nakoupila opravdu hodně a některé prostě vyhodila třeba po půl roce. Kupuji je ale už zásadně pouze u Vietnamců, protože tam mi je prodejce vymění bez kecání a hned. Když to objednáte přes internet, budete s tím mít skoro neřešitelné problémy. U těchto pytlů totiž nemůžete nic předem odhadnout. Je to vlastně "zajíc v pytli" ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]