Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dakon PK6

Od: svet* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chci zprovoznit kotel. Ale nesvítí mi kontrolka provoz. Plyn do kotle jde automatika předává jiskru na elektrodu. Vodu jsem doplnil ale hořák nechytne .Není potřeba něco ovzdusnit?
Dakon PK6
Dakon PK6 #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nedis111*
hodnocení

0x

Čerpadlo běží? Když ne zkusit ho po vyšroubování toho šroubu šroubovákem roztočit.Pozor vyteče malé množství vody.

svet*
hodnocení

Čerpadlo běží v pořádku

doktpr365*
hodnocení

0x

Ten plynový kohout je zavřený.

doplněno 23.09.17 12:06:

Koukal jsem do schématu ,když běží čerpadlo spíná spínač průtoku? Mohl by být zalehlý,potom nespustí plyn do hořáku.

svet*
hodnocení

Máte postřeh dle fotky ale já ho raději zavřel než na něco přijdu. jinak když to zkouším uzávěr plynu otevírám
svet*

čerpadlo běží ale myslím si jestli tam nebude málo vody.Nikdy jsem stím neměl problém ani z množstvím vody v expanzní nádobě ta je na 4 l

doktpr365*

Podle manometru,tlak v kotli je,jestli teda ukazuje správně.

p47®
hodnocení

0x

1. Zapínám topení.

2. Kontrolka topení svítí.

3. Zapíná vodní čerpadlo.

4. Zapíná ventilátor !

5. Jiskra zapaluje plyn.

6. Topíme dle nastavení / už 20 roků /.

P.S. Doporučuji pravidelný odborný servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]