Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím pomoct? Projela jsem celý internet, ale nemůžu sehnat topení do koupelny. Potřebuji otopný žebřík čistě elektrický, elektrikář říká že nesmí být kombinovaný na vodu a šířka 40 cm (45 cm maximum). Nejlépe bílý. Pokud možno delší aby vyhřál koupelnu, ne jen sušák na ručníky. Předem moc děkuji za tipy či odkazy kde sehnat.
Asi jste již rozhodnuta pořídit si el. žebřík do koupelny. Ale ještě investici zvažte. Žebřík na sušení ručníků je super, na vytápění je to velký problém. Pokud máte mini koupelnu tak snad by to šlo, normální koupelnu nevyhřeje. Mrkněte se na nějaký infrazářič nebo konvektor, přímotop, prostě jiný druh topidla. Spotřeba elektřiny bude stejná, jen budete mít v koupelně teplo.
Zde jsou žebříky v šíři 45 cm a výšky až 1840 cm. topkoupelny.cz/...
Mám celkem velkou koupelnu a žebřík mám jako přídavné topení na přisušení ručníků nebo drobných věcí. Hřeje mi automaticky, když mám zapnuté topení na plyn, jinak je tam do elektriky zásuvka. Určitě by mi žebřík koupelnu nevyhřál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.