Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stručně. Potřebujeme vyprat oblečení na min 60 kvůli podezření na hmyz (štěnice). Jak byste vyprali syntetické tkaniny (funkční prádlo) například? Kdysi jsem vypral nové džíny s elestanem a šli do popelnice. Délka zůstala, šířka se zdvojnásobila . No není mi moc do smíchu. Nedávno, když jsem měl bakteriální průjem, jsem objevil výbornou desinfekční aviváž z DM, ale o účincích na hmyz nepíšou nic. Tak asi nezbyde, než kus po kuse, přepečlivě prohlédnout. Moc prosím o nějaké rady, pokud jsou. Velké díky.
A není štěnice parazit? Vypráním se štěnic nezbavíte. Nejdříve musíte zjistit, co vlastně v bytě máte. Teprve potom můžete použít ty správné prostředky na likvidaci.
Pokud by to byly štěnice, jakékoliv praní v dezinfekčním prostředku je zbytečné.
Štěnice jsou zalezlé v místnosti ve škvírách, v podlaze, za obrazem, v koutku, v rozích postele a podobně. Hledá se trus, larvičky, dospělí jedinci. Rozmáznutím uvidíte načervenalou barvu /natrávená krev/.
Na štěnice nastupuje odborná firma. A to musí dvakrát /třikrát/ po sobě v určitých intervalech, z důvodu likvidace dalšího pokolení.
Pokud jsou štěnice v okolních bytech, je nutné deratizace celého domu, protože se škvírami opět rozšíří.
Možná, že jste si přivezli nezvaného návštěvníka z dovolené v kufru, z hotelu, hostelu.
Nejdříve tedy zjistěte, oč se jedná, nepíšete příznaky, může to být třeba ,,jenom,, svrab, blechy atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.