Nejste přihlášen/a.
Máme ve dveřích WC a koupelny zámky s klikou-bez klíče (se západkou).Podobné jsou v byt.jádrech Kovony,ty jsou ale menší.Ten můj je stejný,ale asi o polovinu větší.Zatím co malých je v prodejnách dost ,na ten můj jsem nenarazil.Asi dám dveře na špagát.Moje hledání na zdejších stránkách je taky nulové,poradí někdo?
A co tento? Ten by snad šlo "dopasovat", rozdíl je pouhé 3mm...ale teď vidím,že je celkově větší...už to nejde zrušit...
Tenhle zámek už budete těžko shánět. Řešení by byla úprava dveří (truhlář) a futra na novější typ, ale to je docela pracné. Já osobně bych zámek rozebral, pečlivě vyčistil, namazal a složil. Je to celkem jednoduchě a stačí na to přiměřený šroubovák a minimum šikovnosti. Tenhle zámek (na rozdíl od nového) Vás po opravě pravděpodobně přežije. Jen to chce slušné zacházení a hlavně nedovolit při natírání dveří barvě, aby zatekla do zámku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.