Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám vývod odvzdušnění na střechu (teda doufám že to je jen odvzdušnění) a kroupy mě zneškodnily krytku proti dešti. Zajímalo by mě jestli tam musí být a jakou má funkci, protože pokud se nepletu dešťová voda by měla takto odtékat rovnou do odpadu. Nemohu ji nikde sehnat a chtěl bych mít jistotu že je to nutnost, než začnu improvizovat a nějakou vyrobim.
Děkuji za odpověď Gombis
Dobrý den, ona stříška tam nemusí být, ale s ní je to bezpečnější - stává se, že do komína nebo odpadu spadne pták (což je nebezpečné u plynu, ale u odpadu snad nikoliv). Zdravím!
Zdravím, na otázku už vpodstatě odpověděl Ben, jenom mne zaujalo to, že ji chcete vyrobit. Napadlo mne udělat to z KG víčka ( KG jsou odpadové oranžové trubky k dostání v každém vodoinstalo) a pomocí tavné pistole tam navařit kosek trubky samozřejmně s výřezy na přívod luftu a tu zasunout do toho zbytku co vám zbylo po kroupách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.