Ahoj lidi. Mam takovy problem. Bydlime v byte ve 4p. Neustale nas trapi centralni odvetravani, ktere je v koupelne s wc a v kuchyni. Jede to nonstop od noci do ted. Nejaky idiot musi mit sirku ve spinaci. Nijak jinak si to neumim vysvetlit. Jine dny to jede s pauzamy, ale jede to casto. No ale od vcerejska se to nezastavilo. A je z toho samozrejme pruvan a zima. Hlavne ted kdyz je pocasi takove jake je. Dokaze mi nekdo poradit, jak to vyresit? Nejlepe nejak vypnout? Dekuji
Pojistku jsem nikde nenasel. Pokud se tedy bavime o pojistkach doma. Kazdopadne vsechny jsem vypnul a jede to stale nonstop do ted. Do otvoru jsem dal polystyren. Je to samozrejme 100x lepsi...ale porad to jde dost slyset. Byl jsem kvuli tomu i na bytaku. Tam mi rekli, ze je vubec divne, ze to tak dlouho jede. Ze se to nevypalilo. Ze se to kolikrat vypali po dvou hodinach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.