Nejste přihlášen/a.
Mám starší pračku vrchem plněnou AEG OKO-LAVAMAT 41000, po skončení pracího programu nejde otevřít víko.
Zkusila jsem znova vyprat kratším pracím programem, vypnout pračku od el.proudu, voda je vypuštěna, pobouchat v oblasti víka ,počkat 1 hodinu, ale nic nepomohlo. Prosím o další radu.
Pračky vrchem plněné obvykle nemají pojistku proti otevření za chodu, ale naopak: Při otevření za chodu se pračka vypne. Takže bych zkusil "mírné násilí", měla by jít otevřít.
@jirka20: Vaši radu beru, hodnocení mé rady pro příště laskavě vynechte. Měl jsem 2 pračky shora plněné (Tatramat), ani jedna pojistku proti otevření neměla.
A když jsme u toho, vaše rada je taky špatná, já bych to nepáčil, ale rozebral ze strany (většinou to jde) a víko odblokoval ručně.
@jirka20: No a?
A toho pana vševědoucího si laskavě odpusťte, pane provokatére
Zkus to uplne odpojit od elektriny a cca 1/2 hodky pockat.
Vzdy mi to u pracky plnene predem pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.