Zdravím. I přes nastavení teploty MORA peče jako blázen. Např. maso při nastavených 50st upeču za hodinu do křupava. Může být chyba v termostatu? zvládnu výměnu svépomocí?
Vypadá to skutečně na nefunkční termostat, ale je docela možné, že upadlo ovládání od knoflíku - tedy mechanická závada. Už se mi to jednou stalo, taky u Mory.
termostat koupis za dve tri stovky. Mel jsem to samé, pouzil jsem termostat ze starsiho sporaku. Pokud jsi trochu zrucny, vymena nwni slozita. Jen musis sundat predni panel a i zadni abys tam mohl natahnout cidlo. Pokud to neni v zaruce, za petikilo to vymeni kazd opravar.
Pokud po zapnutí trouby na nejmenší teplotu budu otáčet kolečkem na nastavení teploty, musí mi termostat cvaknout a sepnout topení (rozsvítí se kontrolka), pokud vrátím zpět, musí zase cvaknout (zhasne kontrolka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.