Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit malbu?

Od: krtecek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

před 2 roky jsem maloval panelový byt. Začala mi padat omítka kolem oken, přišel zedník, místa spravil nejprve lepidlem a druhý den štukem. V některých místech přejel při zahlazování i přes oranžovou malbu.

Jak to nyní spravit? Bílou barvu přetřu kolem špalet oken ale co s tou oranžovou? Tu sice mám ale je 2 roky stará, nerad bych natíral celou zeď kolem oken.

Co by jsite dělali?

Děkuji

Jak opravit malbu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Tomu se nevyhnete. Zkuste to zatřít tím co Vám zbylo a při troše štěstí to nebude vidět. V horším případě bude nutné natřít celou stranu stěny.

krtecek*
hodnocení

Dobrý večer,

napadlo mě zkusit tu omítku na oranžové malbě lehce vlhkým hadříkem omýt, co myslíte?

Děkuji

tiffany*

Nj, jestli není pozdě, bude už přischlé, ale zkuste, trochu si s tím "vyhrajte", při nejhorším pak tím zbytkem oranžové přetřete i ty vyrobené fleky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]