Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení plastových rohů v interiéru

Od: aknelka® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, rozhodla jsem se k opravě olámaných rohů v interiéru. Prosím o radu: jak postupovat, jaké lepidlo použít (o Mamutu vím, ale zdá se mi vzhledem k množství dost drahý - jsou i jiné možnosti?), a jak zapravit - pucovkou? Díky za rady :)

doplněno 15.09.17 16:10:

Připraveno - napenetrováno mám.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Zpevnit rohy lze elegantně provést i zabudováním podpovrchových rohů.Buď plastových,nebo kovových. profil-eu.cz/...

Odseká se om,ítka v rozsaku několika mm a roh se přilepí a stěrkou zakryje.Po vymalování je roh chráněn .

JABRAKA

hodnocení

A to lepidlo mi také poradíte prosím?

hodnocení

2x

Já nepentroval a na roh ,nechtěl jsem se párat se štukováním jak se má (mám toho mnohdy dost v práci tak doma jsem si to ušetřil )jsem použil plastový.Lepil jsem normálně aktyl tmelem-ten jsem nanesl na vnitřek do rohu a přitiskl na roh zdi-přebytek co se vytlačil mimo jsem vlhkou hadrou setřel,celkem na 4 rozích .Drží to tak již asi 8? 10? roků,dokonce i na špatném rohu na výmalbě a bez penetrace!

hodnocení

Díky, chtěla bych to překrýt štuke, aby plast nekoukal.

hodnocení

0x

Dostanou se i rohy k nalepení s fólií, mám je už vyhlídnuté, ale ještě jsem je nekoupila.

eben-kovani.cz/...

Hezký pátek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]