Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkrátit zrcadlo koupelny

Od: miramira® odpovědí: 5 změna:

Zdravím bohužel po čase se nám zoxidovalo zrcalo koupelny ve spodní části. je hodně vysoké a nalepené na laminu skříňky. Vše by se dalo efektně zkrátit, ale jak na to. Pomocí sklenáře? Dík. Jak byste zkrátili výšku o cca 10 cm? M.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Před dvěma lety jsem řešil podobný problém, zrcadlové čtverce jsou nalepeny přímo na obklady koupelny. Okraje byly osleplé a škaredé, tak jsem to vyřešil zakrytím samolepicí bordurou (páskou) po obvodu. Tu jsem použil i v ostatním interiéru koupelny. Dokonce to teď vypadá o dost líp.

sanita
hodnocení

0x

zrcadlo nezkracujte. Nechte si uříznout lišty a nalepte je po okrajích. Něco jako je toto: sanita.cz/... akorát když si je necháte obrousit místo fazety, tak to vyjde levněji.

hodnocení

Hm, pouvazuji o tomto.

krtek66
hodnocení

0x

a to je takový problém vzít rybářský vlasec, lepidlo odřezat a nechat udělat nové zrcadlo? To zas není likvidační položka

hodnocení

0x

Cesta nejmenšího odporu by byla, nalepit proužek samolepicí folie, něco takového, z čeho se vyřezávají nápisy. Drží to i na letadle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]