Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo,jak sundat plastová kolečka u popelnice.Nenašel jsem na nich žádnou pojistku,srazit gumovou paličkou se mi taky nepovedlo.Ptal jsem se popelářů,ti věděli že to nějak jde,ale jak neví.Je na to nějaký grif?
To promon: Já vím jak vypadá kolo na popelnici, chtěl jsem spíš ukázat, jak vypadá jeho zajištění. Link, který jste poslal nám všem prozradil kulový.
Nevím z jakého důvodu chcete kolečko sundat, ale pokud máte nové tak bych staré rozříznul a nové použil, myslím si, že hřídel má zápich a kolečko má v náboji zápich a v něm je pojistný kroužek. Tak si myslím že stačí rázně bouchnout do kolečka a mělo by se uvolnit
Bouchání je o ničem. Už víc lidí Vám tu psalo, že v tom tubusu je západka, která zapadá do té drážky na ose. Pokud tu západku neuvolníte, můžete do toho řezat jak hluchý do vrat a maximálně tak rozštípete ten plast.
Speciálně kvůli Vám jsem se šel mrknout na naši popelnici - je tam okýnko, nadzvedne se západka a kolo je dole. Ale to už jsme psal dříve...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.