Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sadrokarton do stropu

Od: steefrr odpovědí: 4 změna:
Dobry den,mam takovou otazku s kterou si lamu hlavu uz dva dny.Mame doma udelany strop ze sadrokartonu a potreboval bych udelat zed ale nevim kdyz navrtam profil do toho stropu jestli to udrzi,v konstrukci nove zdi budou cw profily kterymi to taky bude podrepreny ale jde mi o to aby mi to pak nespadlo na hlavu prece je to vaha az by ta zed byla postavena.Budu rad za kazdou odpoved.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud bude profil kotven k profilu stropu tak ne.

steefrr
hodnocení

Ten Uckovy profil by byl ukotven do sadrokartonove desky stropu jestli by to bylo mozne a udrzelo by to.

hodnocení

0x

Přestože se vyznám v sádroši, nepochopil jsem nač se ptáte.

Máte strop ze sádroše, a chcete místnost rozpůlit příčkou ze sádroše? Uchytit UW do stropu a podlahy?

Není problém.

doplněno 14.09.17 20:24:

Obáváte se zbytečně, UW připevněnte do sádroše stropu. Buď do profilu CD, nebo rozevírací hmoždinky do SDK.

steefrr
hodnocení

Presne tak jak pisete,potrebuji uchytit to uw do sadrokartonoveho stropu a podlahy,podlaha neni problem ale bojim se toho stropu kdyz tam navrtam do sadrose ten profil aby se ta vaha z pricky neprenesla do toho stropu a nespadlo mi to pak na hlavu.Jde mi pouze o to jestli to udrzi a jestli muzu nejakou hmozdinkou nebo sroubem uchytit ten profil do sadrose.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]