Nejste přihlášen/a.
dobrý den, jakým způsobem je možné vyměnit pojistný ventil u bojleru?
Jedná se zřejmě o Myjavu. Chci vyměnit typ za typ, nový mám už zakoupen.
Starý už nějakou dobu neodkapavá, ale nikdo to neřešil. Po pootočení s tím ventilem nahoře tou růžicí nejde moc hnout, zřejmě to zarostlo. Ohřev na bojleru nastaven na 60 stupňů. Nechci, aby to časem roztrhlo bojler, nebo těsnění a začal kapat, když ještě není prorezlý.
Jakým způsobem to můžu buď vyčistit, nebo dát nový? Musím vypouštět bojler? Zvládnu to sám, nebo na to mám radši někoho jednat?
Teplou vodu z bojleru vypoužívat, studenou vypustit, vyměnit ventil. Jen bych to asi nechala na odborníkovi. Jednoho mám doma a často vypráví, jak si lidičky pro ušetření pár stovek udělají škodu za dvojnásobek a to nemluvím o tom, že se do toho pustí odpoledne po práci a pak večer volají SOS toho mého chlapa a on pak pomalu v noci zachraňuje
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.