Nejste přihlášen/a.
Využil někdo z Vás nabídku EON Solar na dodávku, instalaci a vyřízení dotace na přímý fotovoltaický ohřev vody? Pokud ano, jaké máte zkušenosti a co by jste doporučili? Děkuji
Fotovoltaickou elektrárnu u e-onu mám, 3,7kW, výkon. není to dle mne i po odpočtu dotace výhodné z několika důvodů :
ten paušál na virtuální baterii je dosti vysoký a když ji nevyužijete - kapacitu, stejně se počítá. Pak jsou tu poplatky za zptnou distribuci z té virtuální baterie a tam mne překvapilo, že i když třeba děláte tu zelenou energii ze solárů, v tom poplatku, kdy si berete zpět co vám uložili platíme těm miliardářům , co na tom vydělávají. Jinak ta komunikace s e-on je velmi špatná, cokoliv máte a potřebujete prokonzultovat buď nedostanete odpověď neboí za tak dlouhou dobu, že to přestane bavit. A ten jejich servis nefungoval u mne pořádně víc jak rok - na internetu. Takže za mne se to nevyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.