Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EON Solar, ano či ne?

Od: docent® odpovědí: 6 změna:

Využil někdo z Vás nabídku EON Solar na dodávku, instalaci a vyřízení dotace na přímý fotovoltaický ohřev vody? Pokud ano, jaké máte zkušenosti a co by jste doporučili? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel7
hodnocení

1x
Eon-nebrat, po 14měsicich od podepsání smlouvy nemám ani termín na montáž. Stále nějaké výmluvy, že nejsou součástky …atd,

jirka20
hodnocení

0x
Kolik dáš panelů na střechu,kolik vody budeš ohřívat...myslíš,že to funguje i jindy než v létě...?
Jakou jsi schopen dát nádrž na půdu?200,300 nebo 500 litrů,aby jsi využil několik slunečních dnů v létě.
Snad bydlíš aspoň na jižní moravě nebo v Praze...tam je totiž tepleji.
Na horách nebo v podhůří hor se už začalo topit...prostě to nefunguje...

hodnocení

0x

Ne, ale navratnost mi v jejich kalkulatoru vysla na cca 18 let, takze pro me to nema zadnou cenu.

1antonin
hodnocení

0x

Fotovoltaickou elektrárnu u e-onu mám, 3,7kW, výkon. není to dle mne i po odpočtu dotace výhodné z několika důvodů :

ten paušál na virtuální baterii je dosti vysoký a když ji nevyužijete - kapacitu, stejně se počítá. Pak jsou tu poplatky za zptnou distribuci z té virtuální baterie a tam mne překvapilo, že i když třeba děláte tu zelenou energii ze solárů, v tom poplatku, kdy si berete zpět co vám uložili platíme těm miliardářům , co na tom vydělávají. Jinak ta komunikace s e-on je velmi špatná, cokoliv máte a potřebujete prokonzultovat buď nedostanete odpověď neboí za tak dlouhou dobu, že to přestane bavit. A ten jejich servis nefungoval u mne pořádně víc jak rok - na internetu. Takže za mne se to nevyplatí.

pavel*
hodnocení

0x

Dobrý den , EON solar určitě nebrat , já tu chybu udělal, zoufalství a zoufalství , objednáno před půl roku před válkou na Ukrajině , dodávka 10 měsícu , komunikce otřesná , neplatí co slíbý, šiléné .

Fotovoltaika s dobrým dodavatelem je dobrá věc.

pavel7
hodnocení

0x
11.2021 podepsána smlouva a doposud termín k 19.1..2023 montáže neznámý. Takže Eon nebrat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]