Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz týkající se zářivkové trubice.
Mám svítidlo se dvoumi trubicemi a jedna se spálila.
Nevím, zda se taková trubice dá sehnat.
Je dlouhá 150cm, a na trubici má napsáno 65w.
Od ostatních se liší i tím, že je dost silná v průměru.
Dá se ještě sehnat?
Děkuji za odpověď.
Nedávno jsem montoval LED světla cca 150cm dlouhé, dvouřadé, matné sklo, 60W. Svítí to dobře ale... Pořád si nemůžu zvyknout, připadá mi to asi tak: ostré světlo ktrému se nechce moc dopadnout na zem... Ale jinak to svítí slušně. Dejme tomu, že bych to srovnal se dvěma trubicema 150cm... Úspora samozřejmě je, ale také je důležité v jakém režimu to provozuji... Jestli to svítí celý den, nebo zda si bliknu na hodinu denně... Prostě jestli se to vyplatí... Zatím moje zkušenost je, že LED docela stárnou, tak jsem zvědavý co to vydrží v průmyslovém provedení. Dle prvních informací i od firem co montují LED světla do továrních hal atd. prostě stárnou... Uvidíme jak rychle, to ukáže čas...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.