Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena fasády bez zateplení?

Od: lamiles odpovědí: 7 změna:

Máme domek ze 70tých let s klasickým brizolitem. Všude na internetu se píše kolik stojí fasáda se zateplením. Kolik by stál metr fasády aplikovaný na břízolit? Kolik za metr silikonové omítky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

další takovej...odpovím tak jak všem podobným před Vámi... "mám červené auto..kolik bude stát jeho oprava?"...

Ty Krtku
, co je špatného na otázce : "Kolik si u vás berou fasádníci?" Já na takové otázce nic špatného nevidím. Samozřejmě že to bude kraj od kraje jiné ale pokud se najde dost respondentů s osobní zkušeností dá se stanovit běžný průměr a o to tazateli jde.
krtek66

Samotná montáž zateplovacího systému je 300,-/m2 při nalezení normálního živnostníka, kterej není rozežranej ..to jest nalepení polystyrenu, 2x perlinka a omítka...takže 100,-/vrstva..plus materiál...Lokalita OL+ZL kraj...stačí takto?

tondac*
hodnocení

0x

Problémem je, že 3/4 firem to bez polystyrenu neumí udělat a navrhnou, že tam dají alespoň pár cm polystyrenu. Spolužák postavil dům ze supertlustých termotvárnic, které už nechtěl zateplovat. Jenže dlouho nemohl najít firmu, která by mu udělala omítku přímo na tvárnici.

Známý si při rekonstrukci sousední řadovky nechal od souseda "udělat" fasádu na straně do ulice. Za stěnu cca 7x6m ho nový soused stáhnul o 40tisíc. A to se mi zdá, že mu tu starou omítku jenom natřeli ... Říkal jsem mu, že za ty peníze by to měl mít novou omítku i s polystyrenem, ale on tvrdí, že je spokojený.

michak
hodnocení

0x

210 m2 fasády. Polyš, lepidlo, akryl omítka cca 49 000 kč. Zateplení a lepidlo svépomoc a pomoc souseda- 6 tis. Aplikace omítky 16 000 kč. zbytek matroš. Jinak je to asi klasika. 100 KČ M2 práce.

hodnocení

0x

Natažení omítky je asi za 100Kč za metr.

hodnocení

0x
A proč chcete "zapatlat" kvalitní,téměř bezúdržbovou omítku silikonovou?Ano jde to,ale musí se srovnat povrch lepidlem-stěrkou a na to teprve ona pastovitá omítka a po 3- několika letech obnovovat barevným a fungicidním nátěrem,což vzhledem k ceně nikdo nedělá.
Kdo by Vám to dělal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]