Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schodišťový rudl

Od: jabadoo* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych radu od někoho, kdo má zkušenost s rudlem. Převážíme zásilky cca kolem 50kg a v současné době využíváme rudl s nafukovacími kolečky. Vzhledem k tomu, že překonáváme několik schodů, uvažujeme o koupi schodišťového rudlu. Moje otázka teda zní, jestli je schodišťový rudl dobrá volba nebo je to při těžším zatížení "hloupost"?

Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak je to lepší než tahat po schodech normálního.
Si ho někde vyzkoušejte a uvidíte.

pecenkav*
hodnocení

0x

Na rovnou trasu je to dobrý, ale nedá se s ním zatáčet

still10k*
hodnocení

0x

Jednou jsem si ho na doporučení známého půjčil na stěhování a byl jsem s ním celkem spokojený. Tahali jsme krabice a bílou techniku přes verandu (5 + 3 schody). Zatáčet se dá i když to jde ztuha a ne tak dobře, jako s dvěma koly, ale práci odvedl dobře. Však si ho můžete půjčit také a vyzkoušet. Půjčují třeba tady

hodnocení

0x

Na těch 50 kg to asi nebude špatné, zejména pokud je běžná přeprava nákladu po schodech. Naopak po rovině se mě podstatně lépe jezdí bantamákem.

joop*
hodnocení

0x

tento přístroj bude šikovný ale asi dražší... solift.cz/...

doplněno 25.09.17 22:26:

contia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]