Nejste přihlášen/a.
Dokáže elektrická nahřívací dečka poskytnout lepší komfort než spacák?
Pokud dojde k přikrytí kompletně těla elektrickou nahřívací dečkou, jakou efektivitu a únik tepla lze očekávat?
Je lepší investovat do elektrické nahřívací dečky než specáku?
Problem s nahrivaci deckou je obvzlast v mistech bez privedene elektriky. To pak musi byt dva. Jeden se vyspi, druhy zatim musi slapat na kole s dynamem, aby decce dodaval stavu.
Pravdou je, ze se zahrejou oba, ten co slape casto dokonce i vic.
Co se Ti nezda?
Ze zkuseniosti vim, ze se spacak casto pouziva tam, kde neni dostupna elektrika. Jak tam chces tu elektrickou decku nahrivat?
Zalezi na tom, aky problem riesite.
V dobach minulych som po zimnych prazdninach bezne drkotal zubami v nevykurenom podnajme. Spacak to riesi, ale aj vlnene ponozky, satka okolo krku, pripadne capica na hlavu. Nakoniec som si kupil predlzenu perinu, aby som mohol mat zakryty aj krk, aj nohy.
Decka je dobra, ked ste podchladeny alebo mate seknute zada (nie zapal), na trvale pouzitie by mi nevyhovovala. Ak si nedam pozor, tak ma to na najnizsi stupen tak prehreje, az mi z toho zacne byt zle. Vstanem s postele, chrbat sa ochladi, svaly sa preusporiadaju a nahodne postahuju. A boli to znova.
Mě by spíše zajímalo, kde to chcete využívat? Doma nebo někde na chalupě? Taky pro koho? Vyhřívací dečky jsme měli na celou postel i jen takový ten polštářek. Chlap je strašně zmrzlý, takže ji v zimě využíváme hodně a já občas využívám tu malou ve svých dnech na uvolnění je to super. Ve spacáku se člověk musí vyhřát sám, ale zase výhoda je, že se nepřehřejete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.