Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budu instalovat sněhové zábrany na falcovanou střechu, ale nevím, jak daleko od okraje střechy je mám umístit.
Přijde mi logické je dát co nejvíce k okraji, ale to jsem dosud nikde neviděl. Proč tomu tak je?
Střecha má sklon cca 10-20 stupňů.
Děkuji a hezký den
No, jenomže jak ten sníh pomalu přes den za hezkého počasí odtává a sune se ke kraji střechy a v noci zase zmrzne,tak za pár dní je z toho dost slušný převis na to, aby to dole někoho v nejhorším případě zabilo... Dřív jsem ty rampouchy v noci strhával, ale už nejsem nejmladší a prostě se bojím (jde o třípatrový dům). A když dám na chodník latě s nápisem "nebezpečí pádu ledu" ,tak mi připadá, že je to pro některé bezmozky výzva a klidně je odstraní, aby mohli projít a je zajímavé, že to láká i rodiče (prarodiče) s dětmi (kočárky). Tak na to fakt psychicky nemám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.