Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny kutily, vybiram vrtacku pro syna. Chci poradny stroj, ktery neco vydrzi... Kterou by jste brali vy?
Metabo sbe 850 impuls
Milwaukee PD2E 22R
Narex EVP 13 H-2C
Makita HP2051H
Diky
Chila
Také zdravím. Z těchto vypsaných se mi nejvíce líbí Narex. Je z nich nejsilnější, takže můžete vrtat silnějším vrtákem a hlouběji.
Pokud budu hodnotit značky, s žádnou neprohloupíte. Jen nemůžu hodnotit Milwaukee, ještě jsem žádnou neměl v ruce. Dobré jsou také Hilty, ale ty mají zase drahý servis, stejně jako Metabo. Náhradní díly na Metabo, Hilty a Makita jsou drahé, příslušenství jakbysmet. S Narexkou nemůžete udělat chybu, je to poctivý český stroj, pro hobby kutily jako stvořený. Příslušenství má levnější než konkurence, opravy a náhradní díly také.
Přiznám se, mám tu značku rád
Zdravím. Mám doma jen nářádí od Metaba, takže jednoznačně můžu doporučit. Sice mi vrtací kladivo při utahování 20cm vrutů málem utrhlo ruku, ale jinak s Metabem nemám žádné špatné zkušenosti. Používám to vlastně jen na prasácké práce (stavební prach, zátěž furt na MAX). Jestli vrtáte ve smokingu, tak Vám stačí Narex. Navíc na metabo dávají záruku na 3 roky po registraci na webu.
Jak tu někdo zmiňoval "fajnové" příslušenství od Narexu, tak jsem od nich měl sadu vrtáků a bylo to obrovské zklamání. Nakonec jsem musel vrtat máslem, protože mělo větší záběr.
Když zainvestujete do Milwaukee, tak si taky budete chrochtat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.