Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá vydražit byt?

Od: petr24 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím neporadí mi někdo stránky, na kterých probíhají dražby bytů v oblasti severní Moravy?
Sháním byt a chtěl bych se o něj pokusit formou dražby, děkuji moc Petr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Pohledal bych na těchto adresách : drazby-drazby.cz/... eurodrazby.cz/... a nebo na stránkách konkrétních měst

hodnocení

2x

Dražit můžeš i na Aukru:

aukro.cz/...

lidka*
hodnocení

2x

Také jsem slyšela, že na stránkách Komory exekutorů by měl být aktuální seznam všech dražeb - zatím snad nemovitostí, později i movitých věcí - zkusím také pohledat a případně doplním. *klik*

doplněno 10.10.09 20:33:

Tak jsem slyšela dobře - je to zde: exekutorskakomora.cz/...

petr24
hodnocení

Perfektní stránky, pokud ještě někdo něco zná ať přiloží, děkuji

lidka*

No ještě samozřejmě tyto stránky: centralniadresa.cz/... A jak píše kolega, dobře se hledá na stránkách www.mesta.obce.cz. a do vyhledávače si dáte konkrétní město nebo obec a dole na základní adrese je nabídka - vyhledat nemovitost. Ale tam jsou sice všechny prodeje v místě i okolí 5,10 km, ale také zveřejnění dražby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]