Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení povlečení

Od: trpaslif odpovědí: 8 změna:

můžu vrátit povlečení i po vybalení z toho jejich obalu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x

Co je ještě důležité - kde bylo zakoupeno. V běžném (kamenném) obchodě vám vyhovět nemusí. Není povinnost brát zboží zpět. Někde to dělají, jinde umožní výměnu, jinde se s vámi ani nemusí bavit. Pokud objednáváte z internetu, vrácení je samozřejmostí (do 14 kalendářních dní). Stačí zabalit a poslat. M.

trapslif
hodnocení

objednávala jsem z eshopu, zapomněla jsem to zmínit :)

hodnocení

2x

Pokud se v něm nevyspíte, tak ano - doporučuji ale aspoň složit :)

Oblečení se také vrací vybalené, protože si ho člověk musí vyzkoušet.

trpaslif
hodnocení

nebyla jsem si jistá, mají to tam tak specielně naskládané :-D

sebod*
hodnocení

0x

Tak jestli má vadu, tak určitě.

Potom se, ale nejedná o vrácení, ale o reklamaci vady věci.

pohanka*
hodnocení

0x

A kde jste to koupila? Velké obchoďáky mají pulty, kde můžete jakékoliv zboží vrátit. Někde i bez udání důvodů.

Prostě se Vám nelíbí, nehodí. U tohoto typu zboží většinou kupujeme balíček a nechceme to celé s prodavačkou rozhodit. Stačí nám obrázek.

Nedělala bych si hlavu. Prodavačky jsou zručné a dokáží zboží zabalit jako od výrobce. Na předváděcích postelích mají také zboží vybalené, povlečené. A buďto to složí zpět do obalu, nebo na to dají slevu, aby se prodalo lépe.

doplněno 01.09.17 18:31:

Jak píše ,,mona... některé prodejny vrátí peníze z důvodu reklamace, pokud budou mít stejné zboží bezchybné, tak i vymění, ale myslím si, že pokud se Vám zboží nelíbí, tak většina bude chtít, abyste si vybrala zboží v téže hodnotě /či část doplatila/. Je to pro ně tržba.

trpaslif
hodnocení

děkuji všem, zabalím a pošlu zpět. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]