Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé bydliště na úřadě

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:

..Kde bydlí člověk ,když je hlášený na úřadě jeho trvalý pobyt.Jde tam někoho přihlásit k pobytu ,když nechce,aby již ukončil pobyt u majitele bytu.

Jak odhlásit někoho,koho již nechci ve svém bytě.Přes léto bydlí na chatě ,ale není tam popisné číslo.díky všem

doplněno 31.08.17 19:40:

Díky vám všem,kteří ochotně poradili ..Už mi nemusíte odepisovat..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jak odhlásit někoho,koho již nechci ve svém bytě.Přes léto bydlí na chatě ,ale není tam popisné číslo.díky všem Na příslušném úřadu zažádat o změnu TB, pak je třeba ještě doložit pár věcí.Osobně jsme takto odhlásili dceru z našeho bydliště neboť již asi 8 let u náś nebydlí a nesnažila se toto řešit.Celý proces trvá asi 3 měsíce přičemž jsou všichni účastnící vyzváni k vyjádření se. (u nás šlo o mne s manželkou a dceru)zeptejte se na matrice tam Vám přesně sdělí co a jak!

hodnocení

2x

O tom se tu psalo snad už 100x.

mvcr.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 31.08.17 16:04:

Nahlášení trvalého pobytu je možné i do objektu, který má číslo evidenční (nemusí mít číslo popisné).

hodnocení

amper...nemusíte mi to takhle psát,,já to nevěděla. to je myslím jasné..

hodnocení

0x

Technická poznámka - pouhé "nechtění" pro úřad dostatečným důvodem není.

hodnocení

,,nebudu tady psát proč.. asi je důvod...

Váš důvod mě nezajímá - ale pro to odhlášení prostě musí být splněné zákonné podmínky. Také jsem odhlašovala, něco o tom vím.

hodnocení

..to já vím,že musí být důvod..to ví každy snad..já píši důvod. tím je řečeno vše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]