Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mikrovlnku - osvětlení?

Od: mikrovlnka odpovědí: 5 změna:

Vážení, prosím o radu. Odešla mi stará mechanická mikrovlka, nyní potřebuji volně stojící, digitální, bílou, větrání z boku. Dva dny honím internet, obešla jsem 3 obchody a pořád nic. Problém je v osvětlení u nových MT. Aby světlo zhaslo musí se zavřít po ohřevu/vaření dvířka. Tudíž veškerá pára a vlhko zůstává uvnitř. Byla jsem zvyklá mít dvířka pootevřená a svělo se rozsvítilo až po zavření dvířek a spuštění programu. Po ukončení programu se MT zastavila a světlo zhaslo.

I prodavači na mě čučeli jak puk a dva ze tří o tomto vůbec nevěděli. Nemáte někdo doma volně stojící digitální /možno bez grilu) mikrovlnku, u které lze nechat pootevřená dvířka bez svítícího světla? Děkuji za případné odpovědi.

doplněno 28.08.17 16:03:

Výrobci tuto informaci v popisech neuvádějí, málokdy uvedou zda má vůbec MT osvětlení nebo ne. Takže mi nezbývá než si nechat někým doporučit nebo vidět MT na živo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Už z princípu by malo zasvietiť svetlo pri otvorení dvierok,aby sa videlo kam a ako vložiť potraviny na ohriatie,systém ako v chladničke.Ja by som skôr typoval u vašej starej mikrovlnke na vadu spínača dvierok na osvetlenie od výroby.Je to len úvaha.

hodnocení

0x

Sencor SMW 2320 - rozsvítí se jen při zapnutí, větrání na levém boku (z čelního pohledu). Máme ji v práci, běhá bez problémů.

mikrovlnne-trouby.heureka/...

hodnocení

0x

Mám mikrovlnku Whirlpool Crisp a také zůstane rozsvícená po ukončení programu a také mi vadilo to co Vám. Ale jednou jsem zapomněla dvířka zavřít a za chvíli jsem si si všimla, že světlo samo zhaslo. Od té doby to tak dělám a klidně nechám dvířka pootevřená, dokud trouba nevychladne a pak dovřu. To svícení trvá pár minut, asi je tam nějaký senzor který to sám za určitou dobu zhasne, i když jsou dvířka pootevřená. Už to tak dělám rok a vůbec ničemu to nevadí. Trouba normálně funguje bez problémů.

karel556*
hodnocení

0x
Máme mikrovlnku Whirpool,dveře se nechají otevřené a stiskne se dotykové tlačítko "stop", světlo zhasne a je to.

Šla jsem to vyzkoušet, ale mně teda světlo nezhaslo. Asi to není u všech modelů stejné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]