Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam umístit tlakovou nádrž na vodu

Od: petrd77® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,
Chystám se zprovoznit studnu a řeším, kam umístit tlakovou nádobu. Myslíte, že je možné ji umístit do plastového zhlaví (skruže) studny? Je zakopáno 1m do země, na povrchu jen kouká víko. Jde mi o to, jestli to nebude dělat třeba v zimě neplechu. Napadlo mě, že bych víko ještě dodatečně zateplil nalepením polystyrenu na spodní (vnitřní) část.
Nádobu se mi nechce dávat do domu kvůli místu.
Za odpovědi děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

1x

Pokud je ta skruž na vrcholu studny, tak tam bude hodně vlhkosti a všechno, co není nerezový, plastový a nebo mosazný tam hodně rychle zrezne a rozpadne se to. Elektrice se tam už vůbec moc nedaří.

rv*
hodnocení

0x

Měl jsem to tak roky. Pak jsem to přendal do baráku, protože ve skruži bylo dost těsno pro údržbu a bylo třeba hadího muže. Místo zateplení betonového víka jsem měl ze dvou EPS desek vyřízlé půlkruhy, které jsem na zimu dával pod víko.

hodnocení

Ale kromě špatného přístupu to bylo v pohodě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]